Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2527 hlasů v anketě 2527
ne
3704 hlasů v anketě 3704

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Další tragická dopravní nehoda na železničním přejezdu

obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na železničním přejezdu

Rozjetý vlak smetl vozidlo Toyota Yaris na železničním přejezdu u Třebechovic pod Orebem na královehradecku. Žena za volantem podlehla na místě dopravní nehody.

Dopravní nehoda 12.4.2010

Záchranné složky byly 12.dubna 2010 patnáct minut před třetí hodinou povolány k dopravní nehodě na železničním přejezdu mezi Třebechovicemi pod Orebem a Týništěm nad Orlicí . Řidička vozidla Toyota Yaris vjela na železniční přejezd přesně v okamžiku, kdy tudy projížděl osobní vlak. Strojvůdce vlaku již nemohl střetu s vozidlem zabránit a bočně do něj narazil. Rozjetý vlak se podařilo zastavit až po tři sta metrech.

Toyota byla nárazem rozjetého vlaku do levé boční části zcela zdemolována. Žena za volantem utrpěla zranění, která nebyla slučitelná se životem a zemřela na místě dopravní nehody. Nikdo další zranění neutrpěl.

zdroj: HZS

Související články:
Video - Řidiči nerespektují výstražná znamení na přejezdech >>
Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem >>
Dopravní nehoda ve Smiřicích u Hradec Králové >>
Škoda Super versus osobní motorový vlak >> 

obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na železničním přejezdu obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na železničním přejezdu obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na železničním přejezdu obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na železničním přejezdu obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na železničním přejezdu
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama