Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2522 hlasů v anketě 2522
ne
3703 hlasů v anketě 3703

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Tragické následky dopravní nehody v Chebu

obrázek ke článku: Tragické následky dopravní nehody v Chebu

Řidič nedal přednost nákladní soupravě. Po střetu zůstal ve vraku zaklíněn zemřel na místě autonehody. Řidič nákladního vozidla byl se zraněním převezen do nemocnice.

Dopravní nehoda Cheb 6.5.2010

Přímo na jedné s chebských křižovatek došlo 6.května 2010 několik minut před jedenáctou hodinou dopoledne k dopravní nehodě tří vozidel. Řidič vozidla Sang Yong nedal přednost nákladní soupravě a obě vozidla se srazila. Následně do nich ještě nabouralo další osobní auto značky Renault.

V sešrotovaném vraku Sang Yongu zůstal zaklíněný těžce zraněný řidič. Vyprostit se jej  povedlo až přivolaným hasičům. Muž však na následky zranění utrpěných při dopravní nehodě i přes veškerou snahu záchranářů zemřel. Řidič nákladního vozidla byl taktéž zraněn a s pohmožděným hrudníkem byl převezen na chirurgii v Chebu. Lékaři nevyloučili ani možnost vnitřního zranění.

foto: HZS

Související články:
Při dopravní nehodě na Sokolovku zahynuli dva lidé >>
Řidič zabíjel v protisměru >>
Záchranáři marně bojovali o život motorkáře >>
Motorkář zahynul při dopravní nehodě u Bečova >>

obrázek ke článku: Tragické následky dopravní nehody v Chebu obrázek ke článku: Tragické následky dopravní nehody v Chebu obrázek ke článku: Tragické následky dopravní nehody v Chebu
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama