Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2527 hlasů v anketě 2527
ne
3704 hlasů v anketě 3704

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě u Bělotína

obrázek ke článku: Dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě u Bělotína

Tragické následky dopravní nehody čtyř vozidel na silnici mezi obcemi Bělotín a Polom nepřežili dva muži. Další dva lidé byli zraněni. Následky dopravní nehody tak rozšířily smutnou statistiku obětí dopravních nehod o letošních prázdninách.

Dopravní nehoda Bělotín 27.7.2010

Ve středu 27.7.2010 těsně po půlnoci došlo k vážné dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Bělotín a Polom. Řidič (1973) jel vozidlem Citroen Ax v pravém jízdním pruhu od Bělotína na obec Polom. Z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru. Zde narazil do dodávky Renault (řídil ji 57 letý řidič), která jela v pravém jízdním pruhu ve směru na Hranice.

Po nárazu byl Citroen odhozen zpět do levého jízdního pruhu, kde zůstal stát. Levým jízdním pruhem projíždělo vozidlo Škoda Octavia, kterou řídil 25 letý řidič. Řidič Octavie se snažil Citroenu vyhnout. Dostal všal smyk, vjel do protisměru a srazil se s protijedoucím vozidlem Opel Astra. Opel byl nárazem odhozen do příkopu.

Bilance této dopravní nehody je tragická. Došlo ke dvěma smrtelným zraněním, a to 37 letého řidiče vozidla Citroen Ax a 25 letého řidiče vozidla Škoda Octavia. 42 letý řidič z vozidla Opel utrpěl lehké zranění s předpokládanou dobou léčení asi 14 dní. Jeho 69 letý spolujezdec utrpěl těžké zranění s předpokládanou dobou léčení asi 4 týdny. Oba zranění byli převezeni do hranické nemocnice.

Řidič (1953) z vozidla Renault zraněn nebyl, alkohol byl u něj na místě vyloučen dechovou zkouškou. U řidiče vozidla Opel na místě zkouška na alkohol neprovedena, neboť byl z místa převezen do nemocnice. U obou smrtelně zraněných řidičů byla nařízena soudní pitva. Míra zavinění a příčina dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření. Předběžná škoda na všech vozidlech byla vyčíslena téměř na 770 000 Kč.

Další smrtelné dopravní nehody v tomto kraji:
Žena za volantem zemřela, dítě přežilo díky autosedačce >>
Teprve sedmnáctiletý chlapec zahynul následkem dopravní nehody >>
Následky dopravní nehody nepřežili tři lidé >>
Narazil čelně do zábradlí – spolujezdkyně při autonehodě zahynula >>
Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava >>

obrázek ke článku: Dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě u Bělotína obrázek ke článku: Dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě u Bělotína obrázek ke článku: Dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě u Bělotína
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama