Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2482 hlasů v anketě 2482
ne
3658 hlasů v anketě 3658

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda

obrázek ke článku: Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda

Při dopravní nehodě mezi osobním a nákladním vozidlem došlo ke smrtelnému poranění jednoho z řidičů. Spolujezdec z osobního auta byl se zraněními převezen do nemocnice. Autonehoda omezila provoz na hlavním taku z Hradce Králové na Svitavy na několik hodin.

Dopravní nehoda 16.12.2010 - Vysoké Mýto

Ve čtvrtek 16.prosince 2010 před šestou hodinou ranní vyhasl na silnici I/35 u Vysokého Mýta další lidský život. Řidič osobního vozidla Škoda Felicia z nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně srazil s nákladní soupravou DAF. Po střetu byla Felicie odhozena mimo silnici do příkopu.

Na následky dopravní nehody na místě zemřel řidič Škodovky. Jeho tělo zůstalo zaklíněno ve vraku zdemolovaného vozidla a vyprostit je za pomoci hydraulických nástrojů museli hasiči. Spolujezdec byl se zraněními přepraven do nemocnice. Řidič nákladního vozidla zraněn nebyl. Policie jej podrobila dechové zkoušce na alkohol, které jeho požití vyloučila.

V místě dopravní nehody se tvořily dlouhé kolony. Provoz v obou pruzích byl obnoven před jedenáctou hodinou.

foto: HZS + Policie

Dopravní nehody v okolí:
Následkem dopravní nehody zemřeli dva lidé >>
Další tragická dopravní nehoda v Holicích >>
Další člověk zahynul následkem dopravní nehody na Pardubicku >> 
V době autonehody měla Audi A8 na tachometru přes 120 km/h >>

obrázek ke článku: Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda obrázek ke článku: Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda obrázek ke článku: Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda obrázek ke článku: Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda obrázek ke článku: Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda obrázek ke článku: Mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem se stala smrtelná dopravní nehoda
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama