Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2474 hlasů v anketě 2474
ne
3649 hlasů v anketě 3649

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Ujíždějící motorkář zemřel pro dopravní nehodě

obrázek ke článku: Ujíždějící motorkář zemřel pro dopravní nehodě

Motorkář nejprve policejní hlídce zastavil, ale poté se rozjel a ujížděl směr Svitavy. Svůj rychlý stroj však nezvládl a po několika kilometrech narazil čelně do nákladního vozidla. Muž zemřel na místě dopravní nehody.

Dopravní nehoda silnice 1/43 Černá Hora -  Svitavy dne 26.8.2011

K tragické dopravní nehodě došlo v pátek 26. srpna 2011 okolo poledne. Policejní hlídka kontrolovala dodržování pravidel silničního provozu na silnici 1/43. Během své služby přistihla řidiče motocyklu CBR 900 při riskantním předjížděcím manévru přes plnou čáru. U kruhového objezdu u obce Černá Hora jej proto policisté chtěli zastavit. Muž na motocyklu sice nejprve zastavil, ale ihned poté začal vysokou rychlostí ujíždět směrem na Svitavy. Právě vysoká rychlost a málo přehledný úsek místní komunikace se muži stal osudným. Zhruba po dvou kilometrech na horizontu motorkář z důvodu své riskantní jízdy nezvládl stroj a vyjel do protisměru, kde v plné rychlosti narazil do protijedoucího náklaďáku Renault.

Prudký náraz neměl devětadvacetiletý motorkář šanci přežít a zemřel bezprostředně na místě dopravní nehody. Jeho motocykl zachvátil silný požár a stroj zcela shořel.

Silnice byla v místě autonehody z důvodu vyšetřování a odstraňování tragické události uzavřena až do půl páté odpoledne.

foto: Policie Čr

Dopravní nehody v okolí:
Bez řidičáku a STK, na sjetých gumách způsobil vážnou autonehodu >>
Nedal přednost cisterně >>
Tragické následky dopravní nehody na Blanensku >>

obrázek ke článku: Ujíždějící motorkář zemřel pro dopravní nehodě obrázek ke článku: Ujíždějící motorkář zemřel pro dopravní nehodě obrázek ke článku: Ujíždějící motorkář zemřel pro dopravní nehodě obrázek ke článku: Ujíždějící motorkář zemřel pro dopravní nehodě obrázek ke článku: Ujíždějící motorkář zemřel pro dopravní nehodě
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama