Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2482 hlasů v anketě 2482
ne
3658 hlasů v anketě 3658

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Při srážce kamiónu a osobního auta na královehradecku přišli čtyři lidé o život

obrázek ke článku: Při srážce kamiónu a osobního auta na královehradecku přišli čtyři lidé o život

Otřesné následky měla dopravní nehoda u obce Obědovice na silnici mezi Hradcem Králové a Chlumcem nad Cidlinou. Na místě autonehody zůstali čtyři mrtví muži z osobního auta, které se v plné rychlosti srazilo s protijedoucím kamiónem.

Obědovice 8.9.2011

K tragické dopravní nehodě došlo 8. září 2011 před šestou hodinou ráno  na silnici I/11 u obce Obědovice na trase Hradec Králové – Chlumec nad Cidlinou. Střetl se zde polský kamión s osobním vozidlem Škoda Felicie. Podle svědků události došlo k dopravní nehodě při vzájemném předjíždění dvou polských kamiónů. V okamžiku kdy se v protisměru objevilo vozidlo Škoda se jeden z řidičů nákladního vozidla snažil sjet do příkopu, avšak i přes to došlo k čelnímu střetu s osobní autem. Jako druhá možná příčina této tragické autonehody může být nezvládnutí vozidla vlivem vysoké rychlosti a vyjetí Felicie v mírné zatáčce částečně do protisměru, kde mohlo dojít ke kontaktu s bokem jednoho kamiónu a následný střet s druhým. Příčiny šetří Policie České republiky.

Nicméně na místě dopravní nehody v jediném okamžiku vyhasly ve zdemolovaném vraku Felicie čtyři lidské životy. Pátý muž byl nárazem vymrštěn z vozidla a utrpěl těžká zranění. Záchranáři jej neprodleně přepravili do nemocnice v Hradci Králové. Řidiči kamiónu vyvázli bez zranění.

Silnice byla po dobu vyšetřování dopravní nehody několik hodin zcela uzavřena.

foto: HZS

Dopravní nehody v okolí:
Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic >>
Srážku motocyklista nepřežil >>
Tragická nehoda Matize s kamionem na trase Hradec Králové - Jičín >>
Hromadná dopravní nehoda 24. července 2008 u obce Holohlavy na Královehradecku >>
Čtyři mrtví při dopravní nehodě v centru Hradce Králové >>

obrázek ke článku: Při srážce kamiónu a osobního auta na královehradecku přišli čtyři lidé o život obrázek ke článku: Při srážce kamiónu a osobního auta na královehradecku přišli čtyři lidé o život obrázek ke článku: Při srážce kamiónu a osobního auta na královehradecku přišli čtyři lidé o život obrázek ke článku: Při srážce kamiónu a osobního auta na královehradecku přišli čtyři lidé o život
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama