Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2495 hlasů v anketě 2495
ne
3679 hlasů v anketě 3679

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty

obrázek ke článku: Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty

Zcela zdemolované osobní vozidlo, náklaďák převážející luxusní automobily převrácený na boku, škoda téměř deset miliónů korun, ale především jeden mrtvý a jeden těžce zraněný. To je výsledek tragické dopravní nehody u Roudnice nedaleko Hradce Králové.

Dopravní nehoda Roudnice 15.11.2011

Těžká dopravní nehoda se stala ve čtvrtek 15. prosince 2011 po deváté hodině večer u obce Roudnice poblíž Hradce Králové na tzv. staré silnici do Poděbrad. Na jedné z křižovatek se srazil polský kamión převážející luxusní vozy BMW a Škoda Fábia ve které cestovali tři lidé. Příčinou srážky po které se kamión převrátil na osobní vozidlo a zcela jej zdemoloval bylo nedání přednosti v jízdě řidiče Fábie, který rozjetému nákladnímu auto vjel přímo pod kola.

Záchranné složky byly na místě autonehody do několika málo minut a čekal je náročný zákrok při kterém bylo nutné vyprostit zraněné osoby zaklíněné ve vraku Fabie pod převráceným kamiónem. Za pomocí hydraulického nářadí následně vyprostili řidiče a jeho spolujezdkyni. Muž byl z těžkým zraněním transportován do královehradecké fakultní nemocnice. Žena i přes veškerou snahu lékařů svůj boj o život prohrála a zemřela na místě dopravní nehody. Řidič kamiónu utrpěl lehká zranění. Následky dopravní nehody se podařilo odstranit až v dopoledních hodinách druhý den.

foto: HZS

Dopravní nehody v okolí:
Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic >>
Při srážce kamiónu a osobního auta na královehradecku přišli čtyři lidé o život >>
Dva ženy zahynuly následkem dopravní nehody u Hradce Králové >>

obrázek ke článku: Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty obrázek ke článku: Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty obrázek ke článku: Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty obrázek ke článku: Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty obrázek ke článku: Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty obrázek ke článku: Škoda fabia vjela pod kola kamiónu naloženého auty
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Tina | 09. 01. 2012 - 17:05:07

Agresivita ridicu

Diky agresivnim ridicum, kteri svym chovanim zpusobuji stale vice dopravnich nehod (viz: riti se na nas zezadu, rozscicena dalkova, blikani, troubeni, predjizdeni a vzapeti prudke brzdeni) platime jako nejhorsi ridici v cele EU. Policie nemuze byt vsude a oplacet stejnou minci povede jen a jen k novym nehodam. Neni ale mozne, aby tito psychopate volne terorizovali ostatni ridice. Mela by se zridit infolinka, na kterou by postizeni ridici mohli okamzite hlasit misto, cas a vozidlo, tedy jakysi registr na jehoz zaklade by policie mohla tyto borce potrestat. Na silnicich by to razem vypadalo jinak nez ted, tedy jako na bitecnim poli a zakonite by ubylo dopravnich nehod a zbytecnych umrti.


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama