Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2501 hlasů v anketě 2501
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Mladý řidič nepřežil na následky dopravní nehody u Rozhovic na Chrudimsku

obrázek ke článku: Mladý řidič nepřežil na následky dopravní nehody u Rozhovic na Chrudimsku

Vysoká rychlost a následný smyk se stal osudným pro mladého řidiče Volkswagenu Passat. Muž nepoužil bezpečnostní pásy a při autonehodě vyletěl z auta. Silný náraz také vytrhl motor vozidla a ten dopadl 15 metrů od zdemolovaného vraku.

Dopravní nehoda 29.7.2009 - Rozhovice

Nepříznivou bilanci o počtu tragických dopravních nehod rozšířila i událost ke které došlo 29. července 2009 deset minut před jednou hodinou ráno u obce Rozhovice na Chrudimsku.

Mladý řidič řídil vozidlo Volkswagen Passat. Podcenil však rychlost vozidla, dostal smyk a vyletěl ze silnice. Nekontrolované vozidlo přerazilo dopravní značku a jeho zcela zdemolovaný vrak dopadl do příkopu. Nepřipoutaný řidič byl silou nárazu katapultován ven a utrpěl velmi vážná zranění. O síle nárazu ve vysoké rychlosti svědčí i skutečnost, že motor vozidla vylétl z přední části a dopadl do vzdálenost 15 metrů. Utržený spoiler vozidla vyletěl do větví stromu, kde zůstal viset.

Bezprostředně po nárazu zastavil na místě dopravní nehody projíždějící řidič, který ihned začal s oživovacími pokusy těžce zraněného muže. Ze záchranných složek na místo jako první přijeli hasiči z Chrudimi, kteří pokračovali v poskytování pomoci řidiči havarovaného vozidla. Ten byl následně předán do péče lékařů, která jej ihned přepravila do nemocnice. Bohužel zranění byla příliš vážná a přes veškeré oživovací pokusy muž svůj boj o život prohrál cestou do nemocnice.

foto: HZS

Čtěte také:
Následky těžké dopravní nehody u obce Hory >>
Motorkář nepřežil čelní náraz do plně naloženého náklaďáku >>
Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku >>
Následky dopravní nehody nepřežili tři lidé >>

obrázek ke článku: Mladý řidič nepřežil na následky dopravní nehody u Rozhovic na Chrudimsku obrázek ke článku: Mladý řidič nepřežil na následky dopravní nehody u Rozhovic na Chrudimsku
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama