Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2520 hlasů v anketě 2520
ne
3702 hlasů v anketě 3702

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Motorkářská sezóna má již své oběti na životech

obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech

Následkům dopravní nehody podlehl po střetu s osobním vozidlem Wartburg osmatřicetiletý řidič Kawasaki 750 jehož řidič mu nedal přednost v jízdě.

Dopravní nehoda 3.4.2011 - I/35 Zašová - Zubří

 Již v samém počátku letošní motorkářské sezóny na silnicích umírali řidič silných strojů. Tragická dopravní nehoda se stala v neděli 3. dubna 2011 krátce před čtvrtou hodinou odpolední na silnici I/35 mezi obcemi Zašová a Zubří. Za tragickou dopravní nehodu pravděpodobně mohl devětasedmdesátiletý řidič osobního vozidla Wartburg, který při vjíždění z vedlejší komunikace na hlavní nedal přednost jedoucímu motocyklu Kawasaki 750 a obě vozidla se střetla.

Následky dopravní nehody byly i tentokrát tragické. Motorkář utrpěl těžká poranění a i přes péči záchranářů jim na místě autonehody podlehl. Řidič Wartburgu utrpěl lehčí poranění a po prvotním ošetření byl převezen do nemocnice. Dechová zkouška vyloučila přítomnost alkoholu za volantem pře nehodou.

foto: HZS

Dopravní nehody v okolí:
Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem >>
Srážka vlaku s osobním automobilem v obci Branky  >>
Tragická dopravní nehoda u Valašského Meziříčí  >>
Čelní střet osobních vozidel u Poličné  >>
Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí  >>

obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech obrázek ke článku: Motorkářská sezóna má již své oběti na životech
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama